sábado, 4 de febrero de 2017

La força de dos móns





Valoració del treball propost: Em pareïx un treball molt bo per a aprendre a treballar en grup i repartir les tarees que teniem que realitzar. Va ser un treball creatiu de fer ja que érem nosaltres els qui teniem que propiciar-nos totes les eines per a que el treball continuara avant.




Diari de sesions: Abans de començar vam tenir que fer una carpeta compartida en Google Drive on aniriem guardant tot el que utilitzariem per a fer el treball. Dins d'aquesta vam fer altres per a classificar. Per una part, la història; per l'altra, els presonatges; i una altra més per a saber el què haviem de dir cadascuna.
En la primera sesió vam crear els personatges amb un programa anomenat HeroMachine. Començarem amb el nostre protagonista, Pink Flat, i en aquest sentit vam ser originals perquè era un alien, el príncep d'un planeta inventat per nosaltres, Flantphón. Vam continuar creant les villanes y altres personatges complementaris imprescindibles per a la història. Gairebé, eren menys importants i no podiem considerar-los com a protagonistes. Un poc més endavant vam començar a crear la història i anàrem corregint-la entre totes. Quan ja teniem la història quasi terminada, vam abrir un document a Google Drive (Presentacions) i vam començar a retractar-la en diapositives amb animacions. Va ser una presentació un poc especial perquè hi havia gifs i imatges ocultes que apareixien de la nada.
Vam tardar uns quants dies en terminar la presentació perquè quedara com nosaltres volguerem, però quan el conseguirem, ens repartirem el que anàvem a dir cadascuna i el temps que tardàvem en dir-lo. Després vam narrar una introducció i una conclusió per a que la història no es quedara en l'aire.
A l'hora d'exposar, vam calcular uns huit minuts en parlar totes, i ja anàrem assenyalant quan haviem de canviar de diapositiva.
Vam trobar complicacions en l'estructura del treball i a l'hora de posar animacions perquè de vegades no salien i no ens deixaba posar tantes com voliem.
Cap al final d'aquest treball, haviem d'exposar-lo. Va anar tot bé i ací no trobàrem cap complicació ja que teniem molt clar com fer-ho.



Dades: Treball realitzat del 13 de novembre al 16 de gener.



Si has treballat en grupo:
- Components del grup: Tania Cuerda, Mariela Pachar, Elisabeth Fernández, María Fernández, Belén Adsuara.
- Valoració del grup: El grup ha funcionat perquè ens vam repartir el treball i estàvem d'acord amb el que s'havia de fer.
- Valoració dels components del grup: Bona, totes treballàvem i si havia alguna duda o alguna cosa que no estava resolta, la comentavem i la solucionàvem. 


Si has fet exposició:
- Valoració de la preparació: Vam repartir-nos el treball quitativament, afegint una introducció on nombràbem el personatges de la història i una conclusión amb un breu resum,
- Valoració de la exposició: va eixir bé, fins i tot cap de nosaltres es va oblidar del que havia de dir.
- Valoració del grup y dels components durant l'exposició: Bona. Solucionàrem tots els problemes que ens eixiren els minuts d'abans d'exposar, i vam repetir el que havia de fer cadascuna perquè no hi haguera complicacions. Cadascuna tenia el seu lloc.
- Valoració de la audiència: Crec recordar que atenien atentament i no hi havia cap soroll.
- Sense contar la teua exposició, quina te ha agradat més? Per què? La del grup de Carla Albiñana. Em va parèixer una exposició molt bona, i tenia uns efectes de soroll meravellosos. La història que narràven era original i a mi em va encantar. La conclusió em va parèixer, quant menys, original i molt entreteniguda ja que es molestàren en fer que tot rimara donant vida a les paraules que finalitzàven la seua historieta.

Si has posat música: No he posat música perquè no trobàvem com posar-la.


Si has fet una presentació o video:


Incrusta la presentació drive





Estadistica:
Si has fet una Presentació

Nº d'imatges: 117 imatges.
Nº de videos: 0 videos.
Nº de diapositives: 23 diapositives.
Nº d'elements animats en la presentació drive: 90 elements animats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario